Accordning to who??

Lesbisk?
Vad gör en till homosexuell/bisexuell? Inget annat än omgivningens ramar.

Vi sticker ut!

Om man hellre ser tjejer slicka varandra på porrfilm än en kille som tar en brud bakifrån är man lesbisk då? Eller om man gärna har sex med tjejer? Fast man egentligen vet att man är hetero? Fuck it, man kan inte sätta in folk i fack så lätt ;)

Vi är hetero, men tänder på tjejer. Kalla oss bi, kalla oss experimentella, kalla oss vad ni vill. Tjejer gör oss kåta och sen är det bra med det. Har ni inte testat att ge er hän åt en annan tjej....TRY IT! Deras sensuella läppar, mjuka hud, vackra former, och inte minst deras omättliga glöd i ögonen när det hettar till är oslagbar.

Det råder ingen tvekan om att det är killar vi vill ha förhållanden med. Tjejer är ingenting mer för oss än ett one night stand eller en fantasi. Hos oss finns ingen känslomässig relation att hämta för en tjej...vi objektifierar, och är enbart players vid flörter/sex med andra giiiirls....

Sätt in oss i ett fack då om ni kan ;) Och kom sen och säg att inte ni har ett enda "sexuellt avvikande beteende" eller dröm...nä, trodde väl inte det..

I kissed a girl and I liked it..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0